Uge 53: 2 artikler + 2 bøger = 4 interessante ting jeg faldt over

Ældgammelt vand på nye flasker?
Connect Agile Teams to Organizational Hierarchy: A Sociocratic Solution. Jeg synes altid det er spændende når nogen tænker nye måder at organisere sig på. Her er i hvert fald et bud. Selvom det minder vanvittigt meget om Rensis Likerts “linking pins” model helt tilbage fra 1967.

Jeg har selv skrevet et enkelt indlæg (engelsk) om at hierarkiet i sig selv, ikke nødvendigvis behøver være et problem.

Er to hoveder bedre end et?
Det korte svar er ja. Du kan læse mere om hvorfor, her. Den grundlæggende pointe er, at når man får snakket sammen, så genererer man ideer af højere kvalitet. Så få nu snakket sammen, om det er i virkeligheden eller på jeres Enterprise Social Network.

Digital Teambuilding
@KevinEikenberry postede et link til “50 Digital Team Building Games“. Personligt synes jeg facilitering bør være en del af alle lederes værktøjskasse. I en verden hvor geografisk adskillelse lige så ofte er en præmis som ikke, tænker jeg den kan være god inspiration til de virtuelle ledere. Jeg har ikke læst den. Men hvis du har, eller gør, så smid endelig lige en kommentar om den 🙂

Reinventing Organizations
@ErikQstergaard postede et link til “The Future Of Management Is Teal” i PDF form.

Den bør du læse, hvis du synes organisationer er spændende. Frederic Laloux har skrevet bogen “Reinventing Organizations“, som giver et andet perspektiv på hvordan organisationer kan designes. Den er i min Kindle, og jeg kommer til at skrive om den indenfor nær fremtid 😉

Jeg håber du kan bruge dem til noget 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *