Hvem?

Hej 😃

cvbillede

Mit navn er Jacob Saaby Nielsen. Jeg har beskæftiget mig med IT drift og support siden 1996. De sidste 9 år har jeg haft fokus på de digitale værktøjer og platforme som gør det nemmere at danne netværk, dele viden og dokumentere viden. Det har jeg arbejdet med både som medarbejder, selvstændig, og gør det pt som konsulent hos Translucent ApS – med fokus på Atlassians fremragende værktøjer, dog især JIRA Software, JIRA Core, JIRA Service Desk (issue håndtering til diverse formål) og Confluence (enterprise wiki).

Derudover er ledelse, især den del af ledelse som har med mennesker at gøre, en stor passion for mig. Så det har jeg faktisk uddannet mig i, og blev i 2012 færdig med min Akademimerkonom i Ledelse. Efterfølgende har jeg taget modul 1 og 2 på Diplom i ledelse. Mit endelige mål er en Master i IT og Organisation.

  • Jeg tror på at mennesker skal frigøres til at handle på deres virksomheds/organisations vegne.
  • Jeg tror på gode, effektive processer som afbureaukratiserer, den gensidige respekt og empati mellem de uenige, og især på den gensidige ansvarlighed mellem leder og medarbejder.
  • Jeg tror på at vi som mennesker skal være modige nok til at tage konflikterne på en god måde og lære af dem – men jeg ved også godt at det er vi ikke altid. Vi skal have menneskeligheden og medmenneskeligheden med, altid. Det er på den platform vi skal skabe gode resultater.
  • Jeg tror på langsigtethed.

Du kan se mere uddybende hvad jeg har beskæftiget mig med her (og du skal være velkommen til at connecte). Du kan også bare klikke på LinkedIN ikonet i toppen. På LinkedIN kan du også se hvad nogle af dem jeg har arbejdet sammen med, har sagt om den oplevelse.

Et andet sted jeg er aktiv, er Twitter.  På Twitter er jeg et stort miskmask af vrøvl, retweets, faglighed, politik og personlige holdninger og kommentarer. Du skal være velkommen til at følge mig. Det kan du gøre her. Vid på forhånd at du nok vil opfatte min nuværende brug, som lige dele lort og lagkage 😉

Denne blog vil primært handle om de digitale værktøjer, ledelse og arbejdsliv. Sproget vil variere: Primært dansk, med enkelte engelske indlæg alt efter mit eget behov 😉 Jeg læser en del faglitteratur, så til tider vil de bøger jeg især synes er gode, finde vej til dig som en anmeldelse. Jeg bruger rigtig mange værktøjer, og ELSKER at eksperimentere med hvordan de kan gøre livet nemmere.

Jeg håber du kan bruge indlæggene til noget. Hvis ikke, er der andre fremragende blogs, også indenfor de kategorier jeg skriver om.